Helg-planer! :)

Hej vänner!

Hur är det med er? Med mig är det super, det är fredag och solen skiner! Och jag har jätteroliga planer för helgen, imorgon ska jag åka till Ullared med min mamma och syster, för att shoppa på Gekås. Det var ju några månader sen jag flyttade till min egna lägenhet men jag är långt ifrån färdig med den. Det är ju dyrt med möbler och inredning så man får ta lite i taget. Därför känns det askul att åka till gekås för att kolla på massa inredning och grejer till min alldeles egna lägenhet! Jag ska bland annat kolla på mattor, en till köket och en till vardagsrummet. Jag har några “tillfälliga” nu som jag hittade på second hand precis när jag flyttade, som har funkat jättebra men nu vill jag ha nya. Sen så ska jag även kolla på krukor till mina växter och även någon större växt till vardagsrummet och hallen, jag hade velat ha en Monstera i hallen och ett fikonträd (tror jag det är) i vardagsrummet. Jag visste inte att det skulle ha växter också på gekås, men min mamma sa det igår att dom har det med, så jag blev asglad haha! Och de var stora som Däck lastbil, alltså som på lastbilar! Jackpot för mig!

Sen vill jag även kolla på typ tvål och bakplåtspapper och grejer som ska vara väldigt billigt där, det är ändå saker man måste ha och då är det lika bra att passa på när man är där. Appropå det här så sitter just nu mina kollegor och pratar om att sälja solenergi här runt kaffebordet, en kul sidenote haha. Här sitter jag själv och pratar med datorn, eller ja er, och mina planer på inköp av ett helt hem haha!

Vi får väl se hu rmycket jag kommer hem med, jag lär uppdatera bloggen om hur det gick, jag hoppas att jag hittar det mesta av vad jag vill ha, men det tror jag. Nu ska jag fortsätta jobba några timmar och ikväll ska jag ha myskväll hemma hos mamma och pappa o sova där så vi kan åka tidigt på morgonen eftersom det är en bit att köra till Ullared, vi planerar att åka kl 6 på morgonen, men det är ju sovmorgon för mig som går upp kl 04:15 varje dag, haha!

Kram på er,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *