Sommaren i España!

Hej.

Vet ni vad jag längtar efter? Semester. Nu har våren börjat komma och snart är det sommartid. Glöm inte det, vi byter till sommartid helgen som kommer, så fram med klockan en timma ska vi. Jag har några vänner som har svårt att minnas hur det är, om klockan ska fram eller bak men jag har ett tips som min pappa lärde mig. På sommartiden tar man FRAM utemöbler. Då vet man att klockan ska också FRAM. Fyndig eller hur?

Jag funderar nämligen på att åka till Spanien sen när jag får min semester på sommaren. Det skulle bli så härlig att bara njuta av de goda drinkarna vid stranden, den härliga spanskan, även om man förstår nada men framför allt paella. Jag älskar att baka, det vet ni men jag skulle så gärna vilja lära mig att tillaga en riktigt paella. Jag har förstått att det finns lite olika recept på det, en med olika kött så som ko, gris, kanin och den mer vanliga med skaldjur.

I allt det här suget efter paella gick jag inte på paellapannor.com och började fundera på om man inte ska beställa en sådan panna. Jag funderade på det som en present till min pappa eller mamma. Jag känner att en sådan måltid är mer till hela la familia (jag har pluggat lite spanska så lite ord kan jag).  Så därför funderar jag på att ge den som en present till dem. Sen kan jag ju alltid hjälpa till att laga det och så, så jag lär mig att tillaga den. Det finns paellapannor som är mindre och som jag kan använda i min lägenhet om jag bjuder in vänner men känner att mamma och pappa skulle få mycket bättre användning av en sådan.

Jag får klura lite på det. Nu ska jag nanna, jag är ledig från jobbet imorgon, så ska passa på att sova lite extra!

Chao el bloggo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *