Tuesday talking

Hejsan!

Tisdag morgon och jag sitter och har lite rast på jobbet, eftersom jag jobbar på bageri så börjar jag kl 5 på morgonen, därför har vi rast kl 11 redan. Så jag tänkte, varför inte skriva ett litet blogginlägg?!

Hur mår ni? .. eftersom ni inte kan svara direkt så säger jag hur jag mår istället haha, och jag mår bra! Jag är lite trött idag men det brukar bli så för mig på tisdagar, måndagen är ganska lätt men på tisdag morgon får jag en liten dipp, sen brukar det gå bra att gå upp tidigt resten av veckan! I början när jag startade mitt jobb här, var jag så dålig på att gå och lägga mig i tid, det blev ofta runt kl 00 och det är ju alldeles för sent när jag måste gå upp 04:15. Nu går jag och lägger mig senast 21.30, oftast 21. Jag har sagt till mig själv att jag ska ligga i sängen kl 21, och det brukar oftast gå.

Igår var en väldigt rolig arbetsdag, på måndagar kommer alltid en leverans på förmiddagen och killen som levererar varorna är så himla trevlig så vi brukar alltid stå och prata ett tag och medans vi packar upp varorna, jag brukar hjälpa honom och det är nog dels därför han gillar mig haha. Han berättade en kul grej igår om en hemmabryggning butik stockholm som han hade besökt i helgen. Han själv håller på och brygger lite öl o så hemma och han lovade att han skulle ta med en flaska till mig nästa måndag.

Ikväll vankas det träning som vanligt och idag blir det gruppass GRIT, ett högintensivt intervallpass som jag ÄLSKAR. Bara 30 minuter långt men dammmmn vad det tar på hela kroppen! Längtar tills ikväll.

Nu ska jag äta min lunch, jag gjorde köttfärssås och spaghetti igår till matlådor för veckan, sååå gott, älskar när jag är duktig och gör god mat till mina matlådor så jag längtar tills lunchen på jobbet. Jag gör den bästa köttfärssåsen, gräddig och god, med majs, och maaaassa vitlök! Undra om mina kollegor älskar det lika mycket som jag? Haha.

Ha det så bra, kram från mig <3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *